A hüvelygyűrű mennyire megbízható?

Köszi!
Nem tud kiesni?
Egy éve használom már, soha nem esett ki. Mondjuk ez hüvelyenként változó. Próbáld ki, meglátod. A hormonadag kisebb benne, mert nem megy végig az egész emésztőcsatornán, hanem helyben szívódik fel, olyan szempontból biztosan biztonságosabb, hogy nem befolyásolja semmilyen emésztési probléma, hányás, stb és nem kell naponta figyelni rá órára pontosan.
Ne nagyon szedegesd ki és ne nagyon mosogasd. Ha tiszta kézzel rakod be, jó helye van ott 3 héten keresztül. Elvileg ki lehet szedni maximum 3 órára, gyakorlatilag meg akinek nem jött be, az pont ott rontotta el, hogy ki-be rakosgatta meg elmosta minden szex után a 3 hetes időszak alatt is.

Persze, ugyanolyan megbízható.
Kiesni nem tud - ettől eleinte én is féltem, de igazából a legelső használatkor rájöttem, hogy elképzelhetetlen. :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!