Hogyan működik a trombózishajlam vizsgálat, ha fogamzásgátlás céljából vizsgálják?
Mindenképpen szeretném kérni a nőgyógyászomat, hogy utaljon el trombózishajlam vizsgálatra. Hüvelygyűrűt szeretnék használni a jövőben (nem szedtem még semmilyen hormontartalmú fogamzásgátló tablettát sem). Ez hogyan zajlik? Elegendő egy vérvétel éhgyomorra? Hova fog elutalni?
Ha magán nőgyógyászati rendelésre megyek, akkor a trombózishajlam vizsgálatért külön szükséges fizetni?
Előre is köszönöm a válaszokat
Mivel nem kötelező vizsgálat fogamzásgátló felírása előtt, nem biztos, hogy el tud küldeni.
Itt ami trombózispanel néven fut, az jó.
Magándokinál úgy zajlott, kikérdezett, mondta, hogy elvileg semmi akadálya, de a biztonság kedvéért csináljunk vizsgálatot természetesen, én sem szedtem előtte soha hormontartalmú dolgot. aztán írt beutalót vérvételre, tb-re megcsinálták. Az én orvosom másik településen van, mehettem volna ott is vérvételre, de a saját lakóhelyemen is el tudtam intézni, nem problémáztak rajta, hogy miért nem helyi orvos írta a beutalót. Egyébként ha jól emlékszem, nem is kellett éhgyomorra menni, de ez nem száz százalék.
Egyébként szerintem orvostól, helytől függ, ha ott ahol rendel magànban, meg tudják csinálni a laborvizsgálatot, akkor gondolom ott helyben intézik, és fizetni is kell érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!