Az útobbi menszeszeknél egyre jobban görcsöl a hasam. A legutóbbinál kúsztam a padlón mert nem bírtam menni. Miért lehet?
Figyelt kérdés
Tudni kell rólam, hogy nagy a fájdalom tűrő képessegem (6 évesen eltörtem a kezem és annyit mondt rá fa pofával, hogy anya fáj) szóval, minden menszesznél egyre jobban görcsöl a hasam...a legutobbinál járni se tudtam...a fájdalom csillapítók és a göcsoldó sem hatott...mit tegyek illetveitől görcsölhet ennyire?2020. ápr. 2. 21:37
1/3 anonim válasza:
Menj el nőgyógyászhoz, lehet szervi oka van.
2/3 anonim válasza:
Menj el nőgyógyászhoz, lehet megtalálják az okot!
De az is lehet, hogy te ilyen típus vagy ezen a téren. Van akinek nem nagyon fáj, valaki borzalmasan rosszul van. Nem tudom milyen gyógyszereket szedsz, de lehet más fog csak hatni.
Én algoflex fortet és nospat veszek be, nekem elég, hatnak. Barátnőmnek ezek semmit nem érnek. Xiloxot szokott bevenni (ezt orvosnak kell felírnia).
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igaz egész éjjel nem aludtam mert nem tudtam, de ma délutánra már elmúlt a fájdalom.
2020. ápr. 3. 22:35
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!