Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Gyanta-és krémekre allergiásna...

Gyanta-és krémekre allergiásnak, érzékeny bőrrel milyen szőrtelenítési módszert javasolnátok?

Figyelt kérdés

Epilátorral térd alatt tudom, mert ott kevésbé vékony a bőröm, csak néhány helyen kezd el vérezni. Hónaljban képtelenség, 3-4 helyen elkezd vérezni, ahol kitépi a szőrt. (Előtte az epilátor szőrvágó részével rövidre levágom, és utána értendő az epilálás.)

A legnagyobb probléma a combom, ahol még érzékenyebb a bőr, és ráadásul 2 cm-es sötét szőrszálak, mintha a nemi szőrzet folyatása lenne. Itt már kis, 5X5 cm-es területen próbálva is bevérzések.

Borotválni nincs időm olyan gyakran, mint azt kellene, és nem is akarom a gyors és erősebb szőrvisszanövekedés miatt. A lézerről úgy tudom, visszanő.

Kb. 20 éve probléma egyébként, ezidő alatt több érzékeny bőrre való krémet próbáltam már, és a kometikusok is több féle gyantát, utoljára a bikinivonalra való legfinomabb gyantaeljárást tavalyelőtt (orvosnál végződött a kísérlet).

2010. júl. 25. 17:44
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Sikerült! Ez egy csoda, amire 36 évet vártam... :)

Először nagyon begyulladt a bőr, így itt-ott rajt is maradt pár szál, amiket másnap újra csináltunk. Plusz felébredt a másfél évesem, így egy része másnapra húzódott. Mégis, eddig ez az első, ami jó!!!

Szőrtelenítés után először szőrtelenítés utáni krémet kentem, de mivel estére egyre jobban viszketett, lemostam, és teafa-olaj krémet tettem, ezzel oké!

Szuper!

2010. aug. 6. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!