Gyulladás csökkentésére mit javasolnátok házilag?
Hát, a házi gyógymód is attól függ, hogy baci okozza-e, vagy gomba a problémát.
Ha házi gyógymódot szeretnél, ami egyébként szerintem is jó ötlet, legalábbis ha nem olyan súlyos a probléma, akkor megadok egy oldalt, ott több mindenre is választ találhatsz.
Készíthetsz magadnak házilag hüvelykúpot, ami mentes a kémiailag szintetikus anyagoktól, allergénektől. Ezt is célzottan lehet kezelni, attól függően, hogy mi a probléma: [link]
A hüvelyflórát is vissza kell állítani, erre is több megoldás van. Én egy Gynevac (www.gynevac.hu) kúrával is rásegítettem.
Az táplálkozás mindennek az alapja, tehát ha nem túl jó, azt is gyökeresen kell megváltoztatni. Semmi finomított élelmiszer, cukor, tartósítószer.
Intim mosakodásra pedig Sövénykúti kecsketejes szappant használj.
Alapvetően ajánlom neked ezt az oldalt, a keresőjét használva sok mindenre választ kaphatsz, magad is tehetsz fel kérdést, ha valamire kíváncsi vagy: [link]
Jobbulást!
Én ott is illóolajokban gondolkoznék.
De attól függ, hogy mi a baja a párodnak.
A teafa illóolaj az jó bacira meg gombára is.
A levendula az gyulladás csökkentő és enyhíti a viszketést.
Bergamott, neroli, ezek is baktérium és vírusölők.
A lehetőségek tárháza végtelen, csak tudni kell alkalmazni.
Azért javaslom az oldalt, mert ott nálam okosabbak tudnak tanácsot adni a párod esetére is. Nyugodtan felteheted ott is a kérdésed:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!