Menstruáció alatt masszázs? Lehet bajom tőle? A nyakam fogja masszírozni a masszőr.
Figyelt kérdés
2020. febr. 29. 14:01
1/7 anonim válasza:
A menstruáció nem betegség. Mégis mi bajod lehetne?
3/7 anonim válasza:
Ha Indiaban laksz es rajon a masszor, akkor lehet, egyeb esetben nem.
4/7 anonim válasza:
Miért, miért gondolod hogy a nyakad és a mensid összefügghet?? Komolyan miért?????
5/7 anonim válasza:
Képesített masszőr vagyok. A menstruáció nem ok a masszázs visszautasítására a mi oldalunkról. Legalábbis én nem tanultam arról, hogy ilyenkor nem szabad maszírozni.
6/7 anonim válasza:
Én sportmasszőrként végeztem, ahol szintén szóba került ez a téma. Alapvetően nem javallott a maszsázs a menstruáció alatt, mivel vérbőséget okoz, élénkíti a vér- és nyirokkeringést, de egy belgyógyász tanárunk például azon az állásponton volt, hogy akkora hatást nem valószínű, hogy gyakorolna, hogy az bármilyen problémát okozzon. A nyak-vállöv masszázs pedig biztosan nem jelent gondot. Szerintem menj el nyugodtan, és persze kérdezz rá a masszőrnél ha már ott vagy. Fog tudni válaszolni, végül is ez a munkája.
7/7 anonim válasza:
5/6 Masszőrnek! Nekem több masszőr mondta,hogy menses alatt nem szabad maszíroztatni,mert vérbőséget okoz,és jobban verzik.Persze ha nyakra maszíroz,ott nem lesz probléma..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!