Maszőrnél le vetkőzök meztelenre ciki?
Meg kell előtte kérdezni
Főleg nő masszőr szokott problémázni hogy a férfiak ne vetkozzenek
Ezek a megélhetési masszőrok
Egyet értek a 6-ossal. Kérdezz rá előbb, hogy zavarja e!?
Én masszőrként nem csinálok gondot ebből és én a meztelenségre szavazok.
Sokkal kényelmesebb a vendégnek, ha nem gyűrődik a textil rajta. Nekem is jobb, mert véletlen sem kenem össze a ruháját. Sajnos prűd az emberek java. Nem mernek levetkőzni és a masszőrök is sokan kellemetlennek érzik, ha valaki pucér. Inkább nem masszíroznak intim részeket, csak mert az olyan ciki.
Ez egy kezelés, ami tartalmazhat teljes testfelületet is. Normál esetben van egy intimitása és persze a nemi szerveket nem illik érinteni, de a test többi részének pucérsága nem szabadna, hogy zavaró legyen!
Egy Thai masszázsszalonba járok. Mikor először voltam alsóban masszíroztak,sem nekem, sem pedig a masszőz hölgynek nem volt jó. Összeolajozta az alsóm, le-fel, ide-oda húzogatta- tologatta, folyton útban volt neki, mikor a combom, hátam, hasam kezelte. A következő pár alkalommal egyszerűen miután betakartak egy lepedővel lehúzta rólam az alsóm. Így sokkal kényelmesebb volt mindkettőnknek. Miután zuhanyozni is szoktam a masszázsszobában előtte már nem veszem vissza a fehérneműt, csak törölközőben vagyok.
Néha előfordul, hogy a masszőz teljesen kitakar, leveszi rólam pár pillanatra, percre a lepedőt, de olyan is előfordult már, lekapta rólam a kendőt, majd szólt, hogy forduljak meg, feküdjek a hátamra. Persze utána betakart, de pár másodpercig ott feküdtem előtte egy szál semmiben. Persze biztos nem én voltam az első pasi, akit meztelenül látott életében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!