Masszázs után mennyire "illik" borravalót adni és mennyit?
Én szoktam járni masszázsra, de olyan magasak az árak, hogy csak nagyon keveset szoktam adni, azt is csak ritkán.
Lehet, hogy illik adni borravalót, de csak mértékkel. Például 3-400 Ft-nál ne adj többet, mert a masszázs árából ők is nagy jutalékot kapnak, nekik szerintem meg az elég.
Ha alkalmazott, akkor maximum 200ft. Ha egyéniben magának csinálja, akkor soha nem adok, mert saját maga alakítja ki az árakat.
Ezenkívül meg is kérik az árát, persze jogosan. Annyi és kész. Nem több.
Nekem ezer forintot szoktak. De nem haragszom ha nem adnak.
6000Ft egy masszázs nálam. Most levittem 5000-re akciósan...de így is van aki inkább még az eredeti árát odaadja plusz 1000Ft.
Szia kedves kerdező!
Én masszőr vagyok a tapasztalatom az hogy 1000-3000 kozott szoktam altalaban kapni borra valot de volt mar 3500 es 4000 ft is a borra valom. A kedves valaszolo aki azt irta sok juttatast kapunk...hat ez nem eppen igy van😅 Hotelekbe alkalmazottkent hidd el nem fizetik meg a masszoroket es maganba is aki nem sajat vallalkozo annak a jo mert aki sajat vallalkozo annak tul sok fele kell fizetgetnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!