Mennyi borravalót illik adni a masszőrnek?
Sziasztok!
Nemsokára Hajdúszoboszlóra fogok menni, és ott egészségbiztosító által finanszírozott kezeléseket fogok kapni, többek között masszázst is.
Mit gondoltok a negyedórás masszázs után a kezelőnek mennyi borravalót illik adni?
én a reumatológiáról kaptam masszázs alkalmakat.
vittem neki minőségi csokit, szép gyümölcsöt, -én ugye otthonról jártam sütöttem neki süteményt-
szeretettel látott minden alkalommal. szerintem meg volt elégedve.
Ha sok kezelésre jársz, mindenhová adsz valamennyi pénzt, nagyon drága játék lesz összességében.
Ha megvolt a kezelés, a személyzet hozzáállása alapján biztosan el tudod dönteni mi a helyes.
-tudom összegre lettél volna kiváncsi bocsánat 500 ft manapság már nem nagy összeg egy ezres meg szerintem negyedórás masszázsért normál ár is lehetne akár. -
remélem lesz, aki hozzávetőleges összeggel tud neked szolgálni. én is kiváncsi lennék
Fordítva tedd fel a kérdést!
Bemész a boltba, vásárolsz 50e forintért.
A pénztáros ezért neked add pl. 500 forintot, mert jó sok munkát adtál Neki.
A masszőr a munkájat végzi, fizetésért. Ha elég a fizetés marad, ha nem elmegy máshová.
Kedvességgel tudod honorálni, a "borravaló" csak a társadalmi korrupciós elvárást építi benned.
Viszont választhatsz!
Már sok ilyen kezelésen részt vettem,de soha nem adtam.
5 kezelésem volt kiírva naponta ,2 hétig.Ki győzte volna ezt
pénzel ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!