Mennyi pénzt illik ilyen esetben adni a masszőrnek?
Figyelt kérdés
Egy ideje járok rendszeresen masszázsra. Minden alkalommal 100-200 Ft pluszt hagyok ott. Most bérletet vettem, (6 alkalmas) amikor is 600 Ft hagytam ott pluszban. Arra gondoltam, hogy mi lenne ha saját (narancs bőr elleni) olajat vinnék és meg kérném azzal masszírozzon, ne az általuk biztosított olajjal. Szerintetek ebben az esetben a bérlet használata mellett, kell plusz pénzt ott hagynom és ha igen mennyit?2017. ápr. 23. 19:43
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem kell ezert plusszt hagynod!!
2/5 anonim válasza:
Ezért nem kell többet adni, de ne is hidd, hogy ettől elmúlik a narancsbőröd.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Az olajat karácsonyra kaptam, ezért gondoltam így elhasználnám. Ettől függetlenül bíztam benne, hogy segít valamit...
2017. ápr. 23. 20:42
4/5 anonim válasza:
Nem segít. Csak akkor, ha a megfelelő masszázstechnikával használják, ami nem a normál masszázs. És még egy csomó egyéb feltétel is kell hozzá, ami rajtad múlik.
5/5 anonim válasza:
Semennyit.
Még te termelsz neki hasznot azzal, hogy nem a saját termékét használja.
Mi az az alamizsnával kuncsorgás? Fizettél egy szolgáltatásért, kaptál számlát, mi kell még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!