Szeretném abbahagyni a fogamzásgátlót, mire számítsak?
Sziasztok!
2018.Október óta szedek fogamzásgátlót. Először Jangee-t szedtem, fél évig. Tavaly áprilisban váltottunk Dienille tablettára,(aknés arcbőr miatt) ami az arcomat úgyahogy helyre is tette, viszont amióta szedem, állandó hüvelyfertőzésem van.
Akármivel kezelem, folyamatosan visszajön. (Jangee mellett is előfordult fertőzés, a 6 levél mellett kb.2x-3x)
Ráadásul kb. 4 hónapja a köztes vérzésem sincs rendben, konkrétan alig van valami. Éppen ezért úgy döntöttem, hogy szeretném (ha ideiglenesen is) de abbahagyni a gyógyszert, hátha elmúlnak a panaszaim.
(Gyógyszerszedés előtt 2x volt csak fertőzésem, 1 év különbséggel, amit gyógyszerrel egyből ki is tudtunk kezelni - de sajnos hajlamos vagyok fertőzésre)
Kedden szedem be az utolsó szem Dienillét, következő héten (márc.4.-én) kéne elkezdenem az új dobozt.
Mire számítsak, most hogy befejezem? Milyen tünetek jelentkezhetnek?
Köszönöm a gyors válaszokat! :)
A hajam egyébként is zsíros, szóval az a legkevesebb. Az arcbőröm miatt félek kicsit, de ez az állandó fertőzés meg teljesen kikészít :( Anyagilag egyáltalán nem, és szerintem egészségügyileg sem jó, hogy állandóan gond van lent :(
Én amikor abbahagytam (többször), mindig rendesen megjött utána, időben, mintha nem is szedtem volna gyógyszert.
Nem mindenkinek marad ki utána vagy őrül meg a ciklusa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!