Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Próbáljam meg? Legyen nálam?

Próbáljam meg? Legyen nálam?

Figyelt kérdés

A kamaszpanasz.hu-n feltettem egy kérdést ,és a nőgyógyász azt mondta,hogy pár hónap múlva meg lesz az első menstruációm.

Akkor legyen nálam betét?Próbáljam feltenni már a tampont

(még nincs meg)

11/L

2010. júl. 23. 20:51
 1/7 anonim ***** válasza:

11 évesen szerintem már alap, hogy mindig legyen nálad betét, mert bármikor megjöhet! Vannak,akiknél nincs is semmi előjele (pl. folyás, hasfájás stb.), csak úgy hirtelen megjön.

A tamponnal még várhatsz. Érdemes inkább betéttel kezdeni, aztn pár év múlva átállhatsz a tamponra, ha az kényelmesebb.

2010. júl. 23. 21:02
 2/7 A kérdező kommentje:

fehér folyásom van,már lassan 2,5 éve.

A mellem is nő 2 éve és szőrösödöm is 2 éve szval,nem tom ;(

2010. júl. 23. 21:04
 3/7 anonim ***** válasza:

Betét mindig legyen nálad a táskádban.

Tamponnal majd ráérsz próbálkozni, ha már menstruálsz. Mindenkinek másképpen jön meg, de valószínű, hogy eleinte nem is lesz olyan mennyiségű vérzésed, hogy érdemes és kényelmes legyen tampont használnod.

2010. júl. 23. 21:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Amíg nem menstruálsz, ne tegyél fel tampont, mert kidörzsöli a puncid, pontosabban a hüvelyed.
2010. júl. 24. 08:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Elég korán érsz, ha most 11 éves vagy és már 2 éve nő a melled és szőrös a puncid.
2010. júl. 24. 09:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem már 10 évesen nagyon szőrös volt, erős fekete. Akkor nem csak velem volt így... Szerintem egy betétet mindenféleképpen vigyél magaddal, bár a tampon sokkal jobb. Nekem például az elsőnél rögtön tökre átáztam, de még jó, hogy otthon voltam. Úgyhogy mindenféleképpen rejts el egy betétet a táskádban.
2010. júl. 24. 12:47
 7/7 A kérdező kommentje:
nekem most nagyon erős fekete,de már 10 évesen is ilyen volt,,csak mostanra erősebb a szőrzetem.
2010. júl. 24. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!