Sterre kérdése:
Mással is volt hogy az altatás után félt?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy 4 hónapja voltam műtve és elaltattak. Ezzel nincs is gond nem izgultam rá, nyugodt voltam és még sem éreztem. Viszont amikor már injekción keresztül kaptam az altatót és éreztem hogy valami történik velem elkapott a pánik majd hirtelen elaludtam. Azóta borzasztoan vagyok, lelkileg. Félek hogy megint szükség lenne gy ilyenre (nincs semmi bajom) és félek már a fájdalomtól is ami azt jelenti hogy ha a fejem is fáj képes vagyok sírni sőt (sajnos) valamikor ordítva bőgni miatta. Olyankor nem realizálom hogy ez csak egy fejfájás. Az elején úgy voltam vele hogy frissen műtöttek majd elmúlik ez az érzés de azóta eltelt négy hónap. A pszichológus is azt hajtogassa folyamatosan hogy nyugodjak meg ez el fog múlni. Viszont úgy veszem észre hogy ez minél rosszabb. Valakivel már volt ilyen?2020. febr. 12. 13:39
1/2 anonim válasza:
Ez egyfajta poszttraumás stressznek tűnik.
Szerintem keress egy másik pszichológust, aki komolyan is veszi.
2/2 A kérdező kommentje:
Voltam már többnél is sajnos mert gondoltam arra én is hogy ez nem az igazság... De többen is azt mondták hogy ez idővel elmúlik!
2020. febr. 13. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!