Hogy működik az altatás?
Hamarosan műteni fognak laparoszkópiával, és rettenetesen félek az altatástól.
Folyamatosan arra gondolok, hohy mi van ha nem ébredek fel, műtét után vagy lebénulok. Próbálom elnyomni magamba ezeket a gondolatokat, de a félelem nagyobb nála.
Nem tudom miért félek ennyire mikor a szüleimnek sokkal komolyabb műtétjük volt ennél, mindketten műtött szívbetegek, és nem okozottsemmilyen súlyos szövődményt az altatás náluk. Annyi, hogy anyu rosszul volt ébredés után, hányt, próbálok reménykedni, hogy nekem is max ennyi lesz a legnagyobb problémám, de nem megy, tegnap óta gombóc érzés van a torkomba a félelemtől :/
Nem értem, miért félsz az altatástól, abba senki nem hal bele, olyan nincs, hogy nem ébredsz fel - ez ezelött 100 évvesl esetleg elöfordult, ma már nem.
Lebénulni meg végképp nem nem lehet töle, ilyet még nem is hallottam soha.
Tényleg érdekes, mert attól meg valamiért nem félek, hogy a műtétnél lesz komplikáció, nem tudom miért.
Inkább az a félelmetes számomra, hogy nem tudják egyenlőre, hogy mi a baj, és amit kaptam pár oldalas papírt, amit több helyen alá kell írni, hogy vállalom a műtétet és a kockázatokat, abba benne van, hogy ha úgy ítélik meg akkor akár mindent eltávolíthatnak.. Bár azért bízok benne, hogy nincs ekkora probléma ha se hasi, se nőgyógyászati uh-n nem találtak semmit.
Én pont az altatás miatt nem féltem a műtéttől. Tudtam, hogy átalszom az egészet...
Akiket akkor epiduráltak, többet kínlódtak műtét után. És persze műtét alatt is ébren voltak, amit én nem szerettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!