Elkezdtem nagyon zsírosodni. Többi lent? 22/L
Figyelt kérdés
Eddig sem sportoltam, nem ettem sokat, elég folyadékot ittam, eddig vékony voltam. De most elkezdtem zsírosodni és a seggem is nagyon undorító lett. Ha eddig sem sportoltam stb, akkor most miért romlott ennyire az alakom?2020. febr. 9. 09:07
1/5 anonim válasza:
Az is lehet hogy többet isszol,mivel az is föl tudd pakolódni.Szerintem valamennyit kezdj el mozogni mondjuk napi fél óra séta nem árt.Viszont ha úgy van hogy mellé sokat híztál akkor elmennék a helyedbe az orvoshoz.
2/5 A kérdező kommentje:
Koszonom! Inkabb zsirosodok, de attol még feljott 4-5 kilo..
2020. febr. 9. 09:23
3/5 anonim válasza:
Egyáltalán hány kiló vagy és milyen magas?
4/5 anonim válasza:
Tudod, sok 20-23 éves testalkata változik meg. Ez az én olvasatomban afféle második kamaszkor, amikor előbb testileg változnak meg a fiatalok (egy részük), majd pár év múlva az érzelmi világuk és jellemük is fejlődik.
Azt figyeltem meg, hogy a nagyon vékony lányokból is minimum átlagos testalkatú lett ebben a korban. Mintha a szervezetük ebben a korban bosszulná meg azt, hogy a tulajdonosa nem törődött vele és össze-vissza evett mindent és/vagy nem mozgott semmit.
Szóval nálam ez a változás az elhanyagolt életvitel következményének tűnik...
5/5 anonim válasza:
Ha sportolni nem is sportoltál, azért tesiórákra jártál, nem? Amióta viszont elballagtál, valószínűleg nem. Ha erről van szó, egyszerűen kezdj el újra rendszeresen mozogni. Bármit, de legalább egy héten 4-5-ször. És ne nézegesd magad annyit, foglalkozz mással, mert teljesen rendben van az alakod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!