Vajon terhes vagyok?
dec. 27-en vesztettem el a szüzességem, utána többszor is lefeküdtünk. Rendesen védekeztünk jó minőségű kotonnal, felkészülten, utána néztünk, és aktus közben sem volt probléma.
Azonban 6. napja nem jön meg a menstruációm. Aznap amikor még kellett volna jönnie 2 napig elkaptam egy hányós-hasmenéses vírust.
Szünetben elég más volt a bioritmusom, mindig később keltem és később feküdtem le jóval az átlagosnál, kb. 5 óra csúszás volt.
A suli kezdéssel a témazárók, dolgozatok miatt is elég magy lett a hirtelen stressz amellett, hogy nem jön meg a menstruációm.
Elmentem terhességi tesztet venni 9én, és negatív volt, de én aggódom továbbra is, mert nem jött meg.
Szerintetek? Mit kéne csinálnom? Lehetnek az okai a fent leírtak, ami maitz késik vagy vegyek még terhességi tesztet, hátha a mostani nem volt jó?
Kérlek szépen titeket ne írjatok negatív válaszokat, csak jó szándékúakat szeretnék fogadni, mert anélkül is eléggé ideges vagyok.
Köszi a megértéseteket és előre a válaszokat!
Mivel már sokat késik a menstruációd, a tesztnek ki kellett volna már mutatnia a terhességet, ha van. 21-35 napos ciklusok normálisak, nekem sose volt napra pontos a menstruációm, 3-4 napot mindig változott. Több nőgyógyász is mondta, hogy belefér.
Annyit tehetsz, hogy vársz. Terhes szerintem nem vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!