Ugye nem lehetek terhes? 18 napja kesik
20 eves lany vagyok, masfel eve elek szexualis eletet, soha nem fekudtem le a baratommal vedekezes nelkul. Egy eve hagytam abba a fogamzasgatlot azota minden egyes alkalomnal ovszert hasznaltunk. A menstruaciom sosem volt pontos, legutoljara november 6-an jott meg, ma jarok 18 napos kesesnel, azaz tobb mint ket hetnel majdnem harom hetnel. Csinaltam ketfajta tesztet, ezekbol osszesen negy darabot a 13,15 es 18. napon, a 15.napon reggeli vizeletbol, a mait pedig estibol de elotte csak reggel pisiltem egyszer es fel litert ittam szoval nem volt hig a vizelet, minden negativ volt. Sosem fekudtunk le ovszer nelkul, figyeltunk mindig hogy az o es az en kezemre se keruljon sperma, ezek ellenere lehetek terhes? Annyi dolgot osszeolvastam a neten hogy mar minden eszembe jutott, ha a gumit forditva rakta fel es kiforditotta vagy esetleg a kezere elovaladek kerult? Ezektol lehet? Spermium ezer szazalek hogy nem volt egyszer sem, csak 1 szazalek eselyben elovaladek de ilyenre sem emlekszem pontosan. Az lenne a kerdesem hogy ugye ezek alapjan kizarhato a terhesseg?
November 22-en volt egy barnazasom azt betudtam peteeresnek igazabol.
Ugye nem lehetek terhhes?
"azt irtak hogy ha egyutt furodtunk akkor is teherbe lehet esni"
Ne viccelj már, 20 éves vagy. Nehogy elhiggy ilyen baromságokat. Nem vagy terhes. Már rég kimutatta volna a teszt. Ha pár hét múlva se jön meg, érdemes elmenni nőgyógyászhoz.
"A menstruaciom sosem volt pontos"
Irány a nőgyógyász, vizsgáltasd ki magad, hormonzavar okoz ilyet. Ezért késik.
Hát igen, együtt fürdéskor is teherbe lehet esni,ha közben közösültök :)
Ha nem is vagy abban biztos,hogy nem került a hüvelyedbe előváladék,vagy sperma, 4 tesztnek már hihetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!