Keves vagy sok? Novemberben voltam hormonvizsgalaton, elso vervetel a ciklus 14. ik napjan volt ( november 12. en volt a mensim elso napja es 25. en voltam vervetelen
Ezzel a mindent jobban tudok mentalitással csak egy helyben fogsz toporogni.
Az endokrinológus minden hormontermelő szervvel foglalkozik. Nem csak a pajzsmiriggyel. A női hormonokat lehet hogy a női szervek egy része termeli, de a termelést, hogy miből mennyi legyen és mikor, főként a pajzsmirigy és az agyalapi mirigy szabályozzák. Ezért fontos az endokrinológus, mert ő egybe látja át a dolgokat és egy valóban jó endokrinológus nem csak a laborereményeid alapján diagnosztizál.
A mozgás meg olyan tevékenység amit huzamosabb ideig végzel és min 120-130 felett tudod vele tartani a pulzusodat. A házimunka és a gyerekezés nem ez.
Ha már írtad, hogy a pajzsmirigy hormon eredmények jók lettek, meg tudod mondani mikor vették le és mik lettek az eredmények? Csak kíváncsi vagyok, hogy miket néztek.
Illetve akkor most volt ciklus 3.napi vv vagy sem? Ha igen, annak milyen eredménye lett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!