Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Endometriózis, laparoszkópia?

Endometriózis, laparoszkópia?

Figyelt kérdés
Akinek volt laparoszkópos műtéte endometriózis miatt, mennyi idő után múlt el teljesen a fájdalom? Egyáltalán elmúlik teljesen? Engem szeptemberben műtöttek, októberben kezdtem a fog.gátlót,de még mindig érzek egy enyhe fájdalmat a kismedencémben
2019. dec. 22. 16:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem laparotómia volt. A fájdalom mondhatni azonnal elmúlt. Pesrze egy kicsit fájdogált 1 hónapig utána, de a menstruáció már egyáltalán nem fájdalmas(8 éve volt). Igaz a laparotómia az egy kicsi másabb.
2019. dec. 22. 16:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem még nem volt, tavasszal lesz műtét. De a dokim azt mondta műtét után is kell néhány hónap h minden rendben legyen. Konkrétabbat nem mondott, volt ahol én azt olvastam, hogy volt akinek fél év után jött minden rendbe. Szóval egyrészt szerintem türelem, másrészt meg az a biztos, ha felkeresed az orvosod vagy ha benne nem bízol, kérsz másodvéleményt!

kitartást és kellemes ünnepeket :)

2019. dec. 23. 19:47
 3/3 A kérdező kommentje:
Remélem igazad lesz. Mert valamikor elég erőteljesen fáj.Gondoltam rá, hogy kérek másodvéleményt erről, majd meglátom, hogy januárig, hogy alakul a fájdalom.Neked is kellemes ünnepeket :)
2019. dec. 24. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!