Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Laparoszkópia, vérvétel?

Laparoszkópia, vérvétel?

Figyelt kérdés
Laparoszkópos műtét előtt el kell mennem a nőgyógyászatra vérvételre.Kell előtte időpontot kérnem vagy elég a beutaló? Nem találtam ezzel kapcsolatban semmit, illetve csak a nőgyógyászati szűrésre találtam telefonszámot, időpontkérésre
2019. aug. 12. 09:07
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem neked a laborba kell menned vérvételre.

A vérvételre meg ott kell lenni annak a papírnak,amit a műtétre ki írt orvos adott.

Különben honnan tudnák mit kell nézni a vérben .

2019. aug. 12. 09:25
 2/10 anonim ***** válasza:
A doki ad a műtétről egy papírt és azzal a háziorvos ad beutalót a laborba. Nekem legalábbis így volt.
2019. aug. 12. 10:18
 3/10 A kérdező kommentje:
Csak az aneszteziológiára adott beutalót a doki.Annyit mondott, hogy előtte el kell mennem vérvételre és annak az eredményével kell mennem az altató orvoshoz,de nem értem mert barátnőmnek is volt laparoszkópiás műtéte. Neki meg a doki adott beutalót a vérvételre, és ott kapta az időpontot az altatóorvoshoz
2019. aug. 12. 10:42
 4/10 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy mondta barátnőm, hogy tüdőszűrőre is kell mennem, mondtam neki, hogy nekem ezt nem mondta a doki.Azt mondta neki se mondta hanem a vérvételről küldték el oda.Most akkor tüdőszűrőre is el kell mennem? Mennyi idő mire megvan az eredmény? Mert pénteken kell mennem az altató orvoshoz, addigra meg kell lennie mindennek
2019. aug. 12. 11:28
 5/10 anonim ***** válasza:
Tüdőszűrés nem kell. Háziorvos a műtéti kiírás alapján tud beutalót adni vérvételre. Még ma menj el!
2019. aug. 12. 12:32
 6/10 A kérdező kommentje:
Felhívtam ma, ő szabin van az aszisztens fog adni de csak holnap délbe, mert 12-től rendel, akkor meg már nem lesz vérvétel, szóval csak szerdán tudok menni. Csütökre meglesz az eredmény? Vagy legkésőbb péntek délelőtt?
2019. aug. 12. 12:47
 7/10 A kérdező kommentje:

*csütörtökre

Biztos, hogy nem kell tüdőszűrő? Mert akkor nem értem barátnőmet miért küldték oda. Ugyan ez a műtét volt neki is csak más okból. Nem akarom, hogy az legyen pénteken elküld az altatóorvos mert xy eredmény nincs meg :/

2019. aug. 12. 12:59
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy nem kell, pláne hogy a saját fokos nem is mondta.

Kérd meg a háziorvost, hogy írja rá, hogy "sürgős" akkor még aznap vagy másnap megvan az eredmény. Indokolt meg, hogy pénteken mész az aneszteziológushoz és jövő héten lesz a műtét.

2019. aug. 12. 14:48
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :)
2019. aug. 12. 16:13
 10/10 anonim ***** válasza:
Furcsa orvosok vannak felétek, vagy te vagy figyelmetlen. Nekem a sebész a kezembe nyomta az összes beutalót ( hétfő ) hogy ezt mind csináljam végig csütörtökig, altatóorvossal bezárólag, és még egy dossziét is adott, hogy ne koszolódjanak a leletek.
2019. nov. 5. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!