Mit csináljak, mi lehet a bajom?
Tudom, hogy ez itt nem a nőgyógyászat, de már nem tudom mit csinálhatnék :(
Kb. 2-3 hónapja vettem észre, hogy valami nem okés szex közben. Behatolásnál olyan érzésem van mintha szűz lennék (pedig kellően fel vagyok izgulva), illetve érzékeny a csiklóm is. Szex közben enyhe égető érzésem is volt már, mély behatolásnál pedig el sem tudom mondani mit és hol érzek, talán mintha a fenekemnél is fájna valami, szúró, sugárzó érzés.
Elmentem nőgyógyászhoz kb 2-3 hete. Megnyomkodta a hasam ami nyomásra fájt, azt mondta méhgyulladás, felírt egy antibiotikumot. Semmi UH, semmi kenet..Beszedtem a gyógyszert, semmit nem használt, írt egy másikat. Közben elmentem vérvételre, hogy megnézzék mekkora a gyulladás a szervezetemben. Teljesen negatív lett, az eredmény alapján egészséges vagyok. Mikor a vérvétel volt, a második gyógyszerből 2 fogyott el, és 6 darabos. Nem értem, ha méhgyulladásom van, akkor miért lettek normál értékeim..
A menstruációm az előző 2 hónap első napján nagyon durván fájt, eléggé darabos volt, nem volt sok. Most megint megvan, nem fájt annyira az első nap, sőt...Illetve darabosnak sem mondanám már annyira. A ciklusom normális, és csak menzesz idején fáj a hasam. Viszont a mostani menzeszem első napján szúró érzést éreztem a fenekem környékén, főleg székeléskor.
Nem tudom a 2. gyógyszer hatott-e, hétfőn megyek egy másik nőgyógyászhoz. Igazából nem tudom miért írtam ezt ki ide, hátha van valakinek ötlete :\
22N
Szia, én is azt tapasztaltam, hogy az sztk - s orvos kb le se szarja a panasszal érkező nőket :(
Kíváncsi vagyok a privát orvos mit mond majd. Az endometriózis nagy fájdalommal járó menstruációt okoz, folyton fájdalom van, legtöbbször a napi munkavégzést is negatívan befolyásolja.
Édesanyámnak ÓRIÁSI fájdalmai voltak. Úgy írta le hogy képzeljek el egy menstruációs görcsöt, és azt szorozzam meg 100-al. Ájulásig fájt, görcsölt a hasa. Nem bírt csak úgy menni hogyha valakibe kapaszkodott. Melegség érzete volt. És ezalatt az idő alatt nem menstruált. Az előző menstruációja jó és természetes volt. De akkor menstruált életében utoljára.
Megállapította egy magánorvos hogy endometriózisa van. Írt fel neki egy Azalea nevű fogamzásgátlót. Azóta minden nap azt szedi. És ez a betegsége az én születésem után pár évvel alakult ki nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!