Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak, mi lehet a bajom?

Mit csináljak, mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ez itt nem a nőgyógyászat, de már nem tudom mit csinálhatnék :(

Kb. 2-3 hónapja vettem észre, hogy valami nem okés szex közben. Behatolásnál olyan érzésem van mintha szűz lennék (pedig kellően fel vagyok izgulva), illetve érzékeny a csiklóm is. Szex közben enyhe égető érzésem is volt már, mély behatolásnál pedig el sem tudom mondani mit és hol érzek, talán mintha a fenekemnél is fájna valami, szúró, sugárzó érzés.

Elmentem nőgyógyászhoz kb 2-3 hete. Megnyomkodta a hasam ami nyomásra fájt, azt mondta méhgyulladás, felírt egy antibiotikumot. Semmi UH, semmi kenet..Beszedtem a gyógyszert, semmit nem használt, írt egy másikat. Közben elmentem vérvételre, hogy megnézzék mekkora a gyulladás a szervezetemben. Teljesen negatív lett, az eredmény alapján egészséges vagyok. Mikor a vérvétel volt, a második gyógyszerből 2 fogyott el, és 6 darabos. Nem értem, ha méhgyulladásom van, akkor miért lettek normál értékeim..

A menstruációm az előző 2 hónap első napján nagyon durván fájt, eléggé darabos volt, nem volt sok. Most megint megvan, nem fájt annyira az első nap, sőt...Illetve darabosnak sem mondanám már annyira. A ciklusom normális, és csak menzesz idején fáj a hasam. Viszont a mostani menzeszem első napján szúró érzést éreztem a fenekem környékén, főleg székeléskor.

Nem tudom a 2. gyógyszer hatott-e, hétfőn megyek egy másik nőgyógyászhoz. Igazából nem tudom miért írtam ezt ki ide, hátha van valakinek ötlete :\

22N

2019. aug. 9. 13:02
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Endometriózisom van sajnos :(
2019. aug. 13. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!