Miért mindig a legrosszabbkor jön meg?
Tényleg minden hónapban akkor jön meg mikor van valami buli, szülinap, nyaralason is megjött, most pont karácsony előtt fog. Mi már elterveztuk a barátommal hogy mi lesz a program így megint rossz lesz az egész ha én rosszul vagyok rossz kedvem van akkor a barátomnak is.
Voltam orvosnál fogamzásgátlót akartam de azt mondta én nem szedhetem nekem nem szabad, de miért?
Nekem is mindig így van. Volt kisebb koromban, hogy anyukám kiszámolta, hogy fog megjönni és lefoglalt egy 4 napos közös nyaralást a lehető legtávolabb esve a 2 menzesztől vagyis középidőben.
2 hetet késett és az indulás reggelén jött meg.
De nekem is volt karácsony, vizsga, stb.
Kicseszés a saját testedtől, semmi más.
Második válaszolót hiába pontozzátok le, igaza van. Nőj fel kérdező, a menstruációd nem fog hozzád meg a nyaralásodhoz/bulidhoz/karácsonyodhoz igazodni. Szedj fogamzásgátlót, és akkor ide-oda tudod tologatni, te szabályozod. Hogy az orvosod miért nem írt fel, miért nem ajánlja, azt talán tőle kellene megkérdezned.
22 évesen már rég nem hisztiztem ilyenen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!