Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért fáj menstruáció előtt...

Miért fáj menstruáció előtt irdatlan módon a fejem? Egyébként nem vagyok fejfájós. Gyógyszer is alig hat. Van erre valami megelőzés?

Figyelt kérdés
2019. dec. 12. 20:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
29%

Azért gratulálsz, mert említettem egy nem neurotoxikus szert, ami migrénszerű fájdalmak esetén alkalmas lehetne azok megszüntetésére az érszűkítő hatás révén?

Ha valaha ettél finomított cukrot, akkor már sokkal károsabbat is tettél mint a felelősségteljes stimulánshasználat.

2019. dec. 13. 00:23
 12/16 A kérdező kommentje:
Én kérek elnézest, hogy nem szeretnék drogozni. Sosem gondoltam volna hogy menses idején kitágulnak a fejemben az erek és ettől fáj. Fejtsd már ki élettanilag ez hogy működik?
2019. dec. 13. 15:12
 13/16 A kérdező kommentje:
Ja 3 éve nem ettem finomított cukrot.
2019. dec. 13. 15:13
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem akar elmúlni. Vajon az miért van, hogy a paracetamol valamit segít a fejfajason de a hasfajasomon semmit. A naproxen meg teljrsen megszűnteti a hasfájast pedig elég erős a fajdalom. Viszont a fejfájásomra semmit nem hat. Nincs olyan mai mimdkettőre jó egyben és a gyomrom sem lyukad ki tőle?
2019. dec. 13. 21:46
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
A citromfű tea jó vízhajtó,nem kimondottan a fejfájásodra írtam. Illetve arra is,hiszen csökkenti az agyi nyomást is.
2019. dec. 14. 14:23
 16/16 A kérdező kommentje:
Ittam most is de a fejfajason nem javított sajna. Hasznos tea, finom is.
2019. dec. 14. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!