Miért fáj menstruáció előtt irdatlan módon a fejem? Egyébként nem vagyok fejfájós. Gyógyszer is alig hat. Van erre valami megelőzés?
Ilyenkor pont rossz sok folyadekot inni mert amúgy is visszatartja a szervezet. Nyilván végig próbaltam már a "gyógyszereket"
Ekkora közhelyeket ne írjatok már. Nyilván ha fazik a fejem nekem is eszembe jut a sapka!
2#
"gyógyszerek"
Valakinek nem hat, egyből leszólja...
Amúgy speed jó erre. Vízhajtó is, fejfájás gyengül
5. Speed? gratulálok.
Citromfű tea tényleg jó menses idején meg amúgy is de a fejfájason nem változtat sajna. Ez nem migrén inkabb ilyen tompa erős fájdalom de ma már a hányingerig jutott.
Nagyon erős gyógyszerektől a gyomrom fáj. Így elég ördögi a kör. Mert valaszthatok hogy melyik fajdalomtól szenvedjek. Meg az a fura, hogy pl.naproxen megszünteti teljesen az erős menses miatti hasfájást de a fejfájasomra egyáltalan nem hat valamiért. De máskor tényleg nem fáj a fejem soha. Front idején sem. Max ha megbetegszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!