Mi a motivációja egy nőgyógyásznak, ha nem tud tisztelettel bánni a pácienseivel és lekezelően viselkedik?
Senki nem unaloműzésből megy hozzá.
Miért kell lenézően és lekezelően viselkedni a beteggel?
Miért megy el nőgyógyásznak, ha semmi kedve és türelme ehhez a szakmához?
Túl van terhelve, az én nőgyógyászom már bőven nyugdíjas korban van de még így is egész nap dolgozik.
Van kedve a munkájához, csak ő is ember, neki is lehet rossz napja.
A legridegebb, bunkóbb, részvétlenebb stb. nőgyógyász, akivel találkoztam nő volt tőle minimum empátiát vártam volna.
Nem csak nőgyógyászra igaz, sok orvos nem tartja embernek a beteget.
Igen, segíteni akar, amikor elkezdi. Aztán azt látja, hogy vagy korrupt hálapénzes gazember lesz belőle vagy pedig az eladó a Lidl-ben többet keres mint ő. Ehhez társul, hogy ma Magyarországon egy orvosnak Nulla társadalmi megbecsültsége van. Kb. úgy kezelnek minket a betegek mint valami pincért akinél lehet rendelni. Szóval előbb-utóbb minden orvos többé-kevésbé kiég és akkor lesz ez.
Én nem nőgyógyász vagyok és igyekszem mindig kedves lenni a betegeimmel de néha rohadt nehéz. Viszont tökéletesen megértem azokat a kollégákat akiknek elegük van, és bocsánat de jobban sajnálom a kollégát mint a beteget, ugyanis itthon a betegek soha nem állnak ki mellettünk. Csak szidnak minket, fújnak és irigykednek ránk, csak tudnám mire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!