Pécsen kit ajánlanátok nőgyógyásznak?
Figyelt kérdés
Rendszeres kivizsgálásra kellene és fogamzásgátló feliratására, ha lehet mellőzném a magánrendelést2019. szept. 19. 13:07
1/3 anonim válasza:
Dr. Szegedi Sarolta
Nem tudom, hogy tb alapú rendelés hogyan van Pécsett, lehet-e kerni, hogy x orvoshoz adjanak időpontot. Engem másik megyéből küldtek Pécsre és kimondottan a doktornőt ajánlották, így vele beszéltem és rendelési idon kívül fogadott a kórházban. Nálunk pl sztk-ba nem tudják megmondnani,hogy melyik nap melyik orvos rendel, így akihez éppen kerül az ember, ahhoz kerül. De talán majd jön pécsi, aki tudja hoygan működik ez Pécsett.
2/3 anonim válasza:
Én annó pár éve dr. Farkas Bálinthoz jártam a Lánc utcába. Meg voltam elégedve.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2019. szept. 23. 09:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!