Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Elkaphattam volna? (szemölcsök...

Elkaphattam volna? (szemölcsök ott. )

Figyelt kérdés
Volt egy barátom, neki voltak szemölcsei ott, szexeltünk gumi nélkül is, de egyszerüen nekem nem lett olyan, sehol. Voltam nőgyógyásznál más okkal.Vett kenetet, mert fertözésem volt(strandrol) és nem mondott semmi különöset hogy lenne szemölcsöm. Ha nincsen tünetem, attól még lehetek hordozó? Vagy ha nincs akkor nem kaptam el?Illetve ha van, ezt a nőgyógyásznak nem kellett volna a leletekböl kimutatnia?
2010. júl. 19. 15:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Jól tudod korábbi válaszoló, az a HPV vírustörzs ami a szemölcsöket okozza nem okoz elváltozást a méhnyakon, viszont nincs kizárva a több törzzsel való fertőzés ( tapasztalat sajnos) - ezért írtam, hogy érdemes megnézetni.

Pedig fizetni kell ( legalábbis a legtöbb helyen) a HPV teszttért, kivéve ha 2szer P3-as rákszűrési eredménye van valakinek.

2010. júl. 21. 11:27
 12/12 A kérdező kommentje:
De ha elmegyek nőgyógyászhoz és ugye nincsennek szemölcseim, de lehet hogy csak hordozó vagyok, akkor ilyenkor mi a teendö? Mert hát ecsetelni nemtudom..mivel nincsen mit
2010. júl. 22. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!