Elkaphattam volna? (szemölcsök ott. )
Intém részen lévő szemölcsöket Condylomának hívják.
Sajnos nem kell, hozzá sexelni, hogy elkapd, ezt saját tapasztalatból tudom. Ha megfertőződtél azt onnan fogod tudni, hogy nálad is kijönnek a szemölcsök, addig sajnos nem. Viszont, ha észreveszed magadon, akkor sprint vissza a dokihoz, nézesd meg és felér valamit rá. Nekem Condyline ecsetelőt írt fel.
De ha még nem jött elő és "hordozom" és akkor majd egyszer elő jönnek, addig nem is élhetek szexuális életet valaki mással? Mert most van barátom 9hónapja, és gondolkodok a fogamzásgátlón.. szóval akkor igy nem lehet?
Amugy a kisajkaimon vannak ilyen dudor féleségek, de azok a bőrömön belül, és ilyen fehérek, szóval szerintem csak zsírmirigyek. Vagy nem?:S:D és köszi a vaálszokat sokat segitettek :)
Az a baj, hogy hónapokig lappanghat, és igen, addig fertőzhetsz! Az sem mindegy milyen szemölcsök voltak - HPV okozta, vagy "egyszerű" vírusos szemölcsök. Érdemes lenne egy HPV tesztet csináltatnod ( ami fizetős, 5000Ft körül van) , nehogy később súlyosabb gondok legyenek ( méhnyakrák okozója lehet évek múlva).
Páromnak is épp a napokban múltak el, pedig másfél éve együtt vagyunk, és nem csaltuk meg egymást, mégis előjöttek ( azt mondta a doki lehet gyerekkora óra benn volt a vírus) Én egyenlőre tünetmentes vagyok, de szerncsére nem HPVs szemölcsök voltak, bízom benn, hogy az immunrendszerem elég erős, és nem kaptam el.
Én ezt nem értem. Nekem sima rákszűrésen mindig rajta van a leleten a HPV negatív. Soha nem kellett külön kérni és fizetni érte.
A kérdésre a válasz: igen, elkaphattad, de nem 100%. És igen, tovább is adhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!