Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Norculot mikor hat?

Norculot mikor hat?

Figyelt kérdés
Olyan ptoblemam van, hogy oktober 11-en 20 napra jott meg a menstruaciom. Enyhe, barnazast eszleltem. 14 napig volt meg. Elmentem nogyogyaszhoz. Talaltam egy 3cm-es petepeszekcisztat. Kaptam verzescsillapito injekciot. Az 4 napig hatott. Utana ismet visszajott. Elmentem surgossegivel a nogyogyaszhoz ismet. A nogyogyasz Norcolut hormongyogyszert irt fel. 20 tablettat kaptam. Napi 2-t kell bevennem belole. Vasarnap elfogy a gyogyszer. A verzes enyult, de nem mult el. Az orvos azt mondta, hogy a gyogyszer szedese alatt el kell, hogy muljon. Majd, ha elfogy utana szamitsak ra, hogy 2-4 napon belul visszajon a menstruaciom. Par napog fog tartani. Az a baj, hogy a gyogyszertol nagyon faradt is vagyok. Ketsegbe vagyok esve, eddig sosem volt problemam a menstruaciommal. Koszonom szepen a ha valaki tud segiteni.

2019. nov. 15. 20:35
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha elfogy a tabletta és még mindig vérzel menj vissza az orvoshoz és mond el, hogy nem mult el.
2019. nov. 15. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!