Két hete késik, ma reggel negatívot teszteltem; mi lehet a késés oka?
Figyelt kérdés
41 éves vagyok, 26 napos ciklusaim voltak eddig2019. nov. 12. 08:39
1/4 anonim válasza:
Kérdés, hogy mikor volt az utolsó aktus? Ugyanis akár a várható menzesz elötti napon történt együttlétböl is lehetsz terhes, akkor a teszt nem mutat ki semmit.
A teszt akkor lehet pozitív, ha a szex után 10-14 nappal tesztel valaki, elöbb nem.
Másrészt elöfordulhat, hogy még éppen nem volt pozitív, másnap már igen.
SZerintem az utolsó aktustól számított két hét letelte után tesztelj, illetve ha negatív, akkor még pár nap múlva újra.
Ha akkor sem mutat semmit, keresd fel a nögyógyászt, mert több oka is lehet a terhességen kívül is.
2/4 A kérdező kommentje:
Van már időpontom orvoshoz, csak a várakozás elég idegörlő
2019. nov. 12. 09:33
3/4 anonim válasza:
Azt elhiszem, csak egyéb ötletem nincs!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod. A párom kiküldetésben van, emiatt pár hete nem voltunk együtt, kb 20 nappal az utolsó aktus után teszteltem.
2019. nov. 12. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!