Reggeli rutin? Hogyan?
15 éves, gimis leszek szeptembertől!
Mit csináljak reggelente, hogy ne késsem el a busz is ami 6:55-kor indul stb.
Leírnátok, egy jó és részletes reggeli rutint amit ajánlanátok?
Hát figyelj, mindenkinek másak az igényei. Engem sokan furának tartanak, amiért másfél órával indulás előtt kelek, de nekem kell ez az idő a nyugodt elkészülődéshez, felébredéshez.
Először is, a legfontosabb, hogy tapasztald ki, még mielőtt élesben mész, hogy mennyi idő, amíg eljutsz a buszmegállóig kényelmesen. Erre én rászámolnék 5 percet, mert bár a buszok általában késnek, sosem lehet tudni. Ha mondjuk 10 percre van a buszmegálló, és 6.55-kor indul a busz, akkor én 6. 40-kor indulnék el otthonról. Ehhez igazíts mindent.
Szerintem csinálj egy próbareggelt így a nyári szünetben, hogy fér bele a reggeli készítése (ha szoktál enni), a hajad, sminked, akármi, amit szeretnél reggel csinálni. Aztán így tudsz majd kalkulálni, hogy min változtass.
Hiába írom le az én másfél órás rutinomat, ha te mondjuk 5 perccel indulás előtt szoktál fölkelni :)
6:55-ös buszhoz én 5:40-kor kelnék, felkelek, kávé, ha kell, akkor ilyenkor belefér egy gyors zuhany, közben kitalálom, hogy mit vegyek fel, felöltözök, smink, haj, és 6:40-kor indulás. Ha reggel akarok hajat mosni, akkor 10 perccel korábban kelek, és öltözés után szárítom, addig pedig törölközőbe csavarom, hogy szívja a vizet.
A smink mindig attól függ, hogy mennyi időm van, egy alap smink belefér 8 percbe. (Alapozó, púder, pirosító, bronzosító, szemöldök, egyszerű, egyszínű füstös szem, szempillaspirál ajakápoló.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!