Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tampon és fürdés. Vélemény?

Tampon és fürdés. Vélemény?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Nemsoká megyek a párommal a Balatonra. Nem igazán szeretem a strandokat, mert koszosak, a Balatonon még nem voltam, de az sem lehet tisztább :) Hallottam valahol, hogy van olyan tampon, amit ilyenkor lehet/kell használni, nem mensire, hanem hogy ne menjen be az a koszos víz. Rákerestem neten, de nem találtam, ti hallottatok róla? Mi a véleményetek? Használtátok már? Vagy ha neten tudtok ilyen oldalt, légyszi küldjétek el :) Köszönöm :)
2010. júl. 18. 10:31
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
"A Balaton vízminősége jelenleg kitűnő, közel ivóvíz tisztaságú a tó, aki mást állít rémhírkeltő - szögezte le Vörös Lajos, az MTA doktora, a Balatoni Limnológiai Kutatóintézet kutatója."
2010. júl. 18. 16:19
 22/25 A kérdező kommentje:
Hú, hát szuper! Azért szánalmas vagy, hogy felteszek egy kérdést, ami a nők egészségére vonatkozik, és ebből te azt szűröd ki, hogy pszichológusra lenne szükségem, mert túlzottan ügyelek az egészségemre, és még bizonygatod is, hogy tiszta a Balaton vize. Az úszómedencék vize is tiszta, csak ne nézzük, hogy minden jöttment belemászik, meg belepisil... olvastam én ezen az oldalon olyan kérdést is, hogy ha a kiscsávó beleveri a ... a vízbe, akkor lehet-e terhes aki arra úszik. Sztem nem tiszta a víz, és ne bizonygasd nekem, mert még a bolti vizet sem nevezhetjük tisztának, ha nagyon kukacoskodni akarunk. És ne szólj hozzá többé a kérdésemhez, mert a TE véleményedre ezek után nem vagyok kíváncsi. Ja és amit az interneten olvasol az szentírás? Ja meg ha a tv-ben mondják, akkor az is igaz? Majd elhiszem, hogy tiszta, hogy ha én vizsgáltam meg, addig meg maradok a saját véleményemnél. Egyébként a kérdés nem az volt, hogy szted tiszta-e a Balaton vize...
2010. júl. 18. 17:23
 23/25 anonim ***** válasza:

[link]

Amúgy írták itt a canestent. Ha nem lent akkor hol kéne vele bekenni magad? Szerencsére meg nem kellet használnom.

Jah és a cikkbe is írták, hogy a mesterségesen kialakított strandnál sokkal nagyobb a veszélye, mint nyílt természetes víznél. De még így is az kapja el aki HAJLAMOS rá.

2010. júl. 19. 13:24
 24/25 anonim ***** válasza:
Senta Protect egészségügyi tampon úszáshoz, DM-ben kapható
2010. júl. 19. 15:38
 25/25 A kérdező kommentje:
Ezt tőlem kérdezed?
2010. júl. 23. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!