Tampon és fürdés. Vélemény?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Nemsoká megyek a párommal a Balatonra. Nem igazán szeretem a strandokat, mert koszosak, a Balatonon még nem voltam, de az sem lehet tisztább :) Hallottam valahol, hogy van olyan tampon, amit ilyenkor lehet/kell használni, nem mensire, hanem hogy ne menjen be az a koszos víz. Rákerestem neten, de nem találtam, ti hallottatok róla? Mi a véleményetek? Használtátok már? Vagy ha neten tudtok ilyen oldalt, légyszi küldjétek el :) Köszönöm :)2010. júl. 18. 10:31
1/25 anonim válasza:
Kérdezd meg a dokid. Egészséges nő hüvelye semmilyen vizet nem enged be, így felesleges bármilyen tampon. Ha neked beengedi, az egészségügyi probléma vagy renyhe izomzat miatt lehet, tehát doki+intimtorna.
2/25 anonim válasza:
szia, szerintem az első válaszolónak van igaza, hiszen bármilyen speciális tampont is teszel be, a zsinóron keresztül felszívódik a víz. Használj előtte és utána is intim lemosót, semmi bajod nem lesz.
3/25 A kérdező kommentje:
Köszi!Nem azért kérdeztem, mert beengedi, hanem mert nem szeretnék elkapni semmilyen fertőzést!De akkor megnyugodtam :)
2010. júl. 18. 10:43
4/25 A kérdező kommentje:
Neked is köszi! Akkor az lesz :)
2010. júl. 18. 10:45
5/25 anonim válasza:
Plusz még Canesten krémmel is bekenheted magad, így biztos, hogy védett leszel a fertőzésekkel szemben.
6/25 A kérdező kommentje:
Sok nő tamponnal próbál védekezni az esetleges fertőzések ellen, ez azonban csak akkor hatásos, ha felhelyezés előtt baktérium ellenes anyaggal bekenik.
2010. júl. 18. 10:48
7/25 anonim válasza:
Nem folyik be a hüvelyedbe a víz, elég érdekes is lenne...
Szerintem ilyen tampon nem létezik, viszont probiotikus tamponokat lehet kapni, ezek védik a hüvelyflórát. Pl.: www.ellentampon.hu
8/25 A kérdező kommentje:
Erre gondoltam, ezt egy doki írta neten.
2010. júl. 18. 10:50
9/25 anonim válasza:
Már hogyne folyna be a víz a hüvelyébe, simán befolyik!!
Ilyenkor nem szabad fürdeni!!
És nincs az a tampon ami megvédene..
10/25 anonim válasza:
Naja, az első válaszoló, állítása a könyvekbe való..
Mert tiszta elmélet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!