Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tampon és fürdés. Vélemény?

Tampon és fürdés. Vélemény?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Nemsoká megyek a párommal a Balatonra. Nem igazán szeretem a strandokat, mert koszosak, a Balatonon még nem voltam, de az sem lehet tisztább :) Hallottam valahol, hogy van olyan tampon, amit ilyenkor lehet/kell használni, nem mensire, hanem hogy ne menjen be az a koszos víz. Rákerestem neten, de nem találtam, ti hallottatok róla? Mi a véleményetek? Használtátok már? Vagy ha neten tudtok ilyen oldalt, légyszi küldjétek el :) Köszönöm :)
2010. júl. 18. 10:31
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Hát jó, akkor ha befolyik akkor befolyik... De azt hogy érted, hogy ilyenkor nem szabad fürdeni? Akkor mikor lenne szabad?

Egyébként meg ha elolvassátok, akkor megtudhatjátok, hogy van olyan amire én gondoltam, csak már nem jól emlékeztem a dologra. Ez az ellentamponos oldal az amire én gondolok, bár 8 illetve 12 db majdnem 3000 Ft-ba kerül... :S

2010. júl. 18. 11:02
 12/25 A kérdező kommentje:
Egyébként a Canestenre rá van írva, hogy ne menjen be a hüvelybe...
2010. júl. 18. 11:03
 13/25 anonim ***** válasza:

Nem szabad ennyire parázni a fertőzésektől, mert ez már nem egészséges mérték. A Balaton vize tiszta, sok helyen majdnem ivóvíz minőségű. Amitől esetleg "koszosnak" látod a strandon, az a felkevert iszap miatt van, de az nem kosz.

Ha esetleg hajlamod van gombára, akkor egy kicsit kend be a hüvelyed canestennel, nem lesz semmi baja tőle a hüvelyednek.

Ha a reggeli órákban mész strandolni, akkor még tisztább a víz.

2010. júl. 18. 11:19
 14/25 A kérdező kommentje:
kössz, de nem... nem kenegetem ilyesmivel, mivel rá van írva, hogy NE!!! az ivóvízről meg csak annyit, hogy én nem iszok csapvizet, ha mérgezni akarod magad, akkor csak hajrá!
2010. júl. 18. 13:47
 15/25 A kérdező kommentje:
ha meg a Balaton vizét kóstolgatod, akkor ahhoz csak gratulálni tudok...
2010. júl. 18. 13:48
 16/25 anonim ***** válasza:
72%

Édes szívem, senki sem írta, hogy a Balaton vizét meg kell inni. Én azt írtam, hogy sok helyen gyakorlatilag ivóvíz tisztaságú.

Most, ha elküldelek pszichológushoz fertőzéstől való fóbiás félelem miatt, akkor nagyon megharagszol rám.

Az embernek van egy immunrendszere, az sok mindent kivéd, arra találta ki a természet. Egészséges hüvely a Balaton vizétől nem betegszik meg. Mindenféle tampon főleg menstruáción kívül használva, csak növeli a fertőzések veszélyét.

2010. júl. 18. 14:26
 17/25 anonim ***** válasza:
Egészséges hüvely alatt a normál hüvelyflórát értem, ami védi a hüvelyt a fertőzésektől. Ha valakinek gombára van hajlama, az bizony krémezgetni szokta magát megelőzésképpen.
2010. júl. 18. 14:29
 18/25 A kérdező kommentje:
nincs fóbiás félelmem... pszichológusra sincs szükségem... bosszant, hogy ekkora hülyeséget mondasz, hogy gyakorlatilag ivóvíz tisztaságú. te mit értesz ivóvíz alatt? mert nekem az a TISZTA vizet jelenti, amibe nem emberek fürdenek, amit nyugodtan meg is ihatok. erre mondtam, hogy én a csapvizet sem iszom meg...
2010. júl. 18. 14:48
 19/25 A kérdező kommentje:
ja és ne becézgessél :) köszi
2010. júl. 18. 14:50
 20/25 anonim ***** válasza:
:)) Vízügyi szakemberek szoktak mondani olyat, hogy ivóvíz tisztaságú egy víz , ha annyira kevés benne a kórokozó, hogy gyakorlatilag emberi fogyasztásra alkalmas. Kicsit olvasgass utána a témának.
2010. júl. 18. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!