Tampon és fürdés. Vélemény?
Hát jó, akkor ha befolyik akkor befolyik... De azt hogy érted, hogy ilyenkor nem szabad fürdeni? Akkor mikor lenne szabad?
Egyébként meg ha elolvassátok, akkor megtudhatjátok, hogy van olyan amire én gondoltam, csak már nem jól emlékeztem a dologra. Ez az ellentamponos oldal az amire én gondolok, bár 8 illetve 12 db majdnem 3000 Ft-ba kerül... :S
Nem szabad ennyire parázni a fertőzésektől, mert ez már nem egészséges mérték. A Balaton vize tiszta, sok helyen majdnem ivóvíz minőségű. Amitől esetleg "koszosnak" látod a strandon, az a felkevert iszap miatt van, de az nem kosz.
Ha esetleg hajlamod van gombára, akkor egy kicsit kend be a hüvelyed canestennel, nem lesz semmi baja tőle a hüvelyednek.
Ha a reggeli órákban mész strandolni, akkor még tisztább a víz.
Édes szívem, senki sem írta, hogy a Balaton vizét meg kell inni. Én azt írtam, hogy sok helyen gyakorlatilag ivóvíz tisztaságú.
Most, ha elküldelek pszichológushoz fertőzéstől való fóbiás félelem miatt, akkor nagyon megharagszol rám.
Az embernek van egy immunrendszere, az sok mindent kivéd, arra találta ki a természet. Egészséges hüvely a Balaton vizétől nem betegszik meg. Mindenféle tampon főleg menstruáción kívül használva, csak növeli a fertőzések veszélyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!