Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet ez? 10 napja múlt el...

Mi lehet ez? 10 napja múlt el a mensim és azóta fáj a hasam a derekam is majd leszakad, hányingerem is van.

Figyelt kérdés
Néha rózsaszín néha barna folyásom van( minden nap) de csak ha megtörlöm magam akkor venni észre. Mikor megvan a havim akkor szokott így fájni a derekam. Olyan érzésem van mintha egy súly nehezedre a méhemre. Dokihoz nem tudom mikor jutok el mert délután dolgozok és a dokim is délután rendel. Ha nem javul legfeljebb kérek egy szabit.Más is volt már így?
2010. júl. 17. 15:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez nem normális jelenség és nem szabad halogatni!

Minél hamarabb vegyél ki egy szabadnapot és vizsgáltasd ki magad.

Mivel nem vagy már kiskamasz (ha dolgozol már), és rendes ciklusod szokott lenni (gondolom én), ott már valami bibis van. :S

2010. júl. 17. 15:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Terhesség,valamilyen gyulladás,fertőzés...orvosért kiált
2010. júl. 17. 15:21
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! 28 éves vagyok és eddig mindig rendszeres volt a ciklusom. Még sosem fordult ilyen elő, eléggé megijedtem.Most is fáj a hasam.Azt hiszem kérek egy napot a főnökömtől ,nem szeretném ha valami komolyabb bajom legyen.Eléggé parázok mert mindkét lánytesómnak volt már nőgyógyászati problémája. Az egyiknek daganata volt a méhén,hál Istennek jól van és már van egy kisfia, a másiknak miómája volt és már nagyon régóta próbálkoznak a babával de sikertelenül.Remélem én nem fogok így járni.Amúgy rendszeresen járok nőgyógyászhoz( évente 1-3szor)
2010. júl. 17. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!