CNS tabletta után szükséges valamit használni?
Figyelt kérdés
Ma voltam orvosnál, sürgősen kellett mennem úgyhogy konkrétan beültem egy kórházi ambulanciai rendelésre....
Elég gyorsan megvizsgált stb...ezt írta fel viszont utána nem mondta, hogy kellene hüvelyflóra visszaállító gél vagy bármi.
Aki használta már ezt, szükséges volt egyáltalán?
Igazából bánom, hogy nem kérdeztem meg,de itt tényleg szó szerint dobálta ki a doktornő a betegeket...mikor én a receptet kaptam már konkrétan szólították a következő beteget...:(
Köszönöm szépen a segítséget.
2019. okt. 22. 21:27
1/1 anonim válasza:
Igen kellene, a fertőzéseket azért kapod, mert a hüvelyflórád nincs rendben! Érdemes akkor is, ha nincs problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!