Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Esemény utáni tabletta,...

Esemény utáni tabletta, szükséges lenne most?

Figyelt kérdés

Jelenleg nem szedek fogamzásgátlót, mert átálláson vagyok. Ezen a héten kéne megjönnie, s akkor kezdeném az új tablettát. Viszont tegnap este együtt voltam a barátommal, de nem élvezett belém (messze volt még attól ponttól mielőtt kivette, kézzel fejeztem be).

Most kicsit ideges lettem,hogy vajon szükségem lenne e az esemény utáni tablettára ebben az esetben??..

Megköszönöm a válaszotokat !

2013. máj. 13. 11:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia, én 1,5 éve nem szedek gyógyszert, 29 éves vagyok most. Többnyire így vagyunk együtt a barátommal, csak ő a végére gumit vesz fel. Én nem íratnék a helyedben ezért esemény utáni tabit, esetleg ha elment volna benned, illetve ha félidő környéke lenne. Tudom, előváladéktól is lehet baj, azt gondold át, hogy a barátodnak az sok-e, az enyémnek alig van, ezért vagyok bátrabb.
2013. máj. 13. 11:35
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez a második ilyen esetünk, de az előzőnél nem volt semmi baj. (csak akkor előtte szedtem még a gyógyszert)
2013. máj. 13. 11:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez kb olyan, mintha megszakításosan lettetek volna együtt, sőt még hamarabb is kivette. Szerintem nem kellene h ebből baj legyen.
2013. máj. 13. 11:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ne írass eseményutánit.
2013. máj. 13. 14:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Az eseményutáni tabletta, olyan durva hormon zavart csinál, hogy én nem javasolnám!
2013. máj. 15. 13:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Hallottad vagy tapasztalat? Én egyszer használtam csak, semmi bajom nem lett tőle, pedig nagyon féltem, hogy lesz. Elég hisztis tudok lenni, de semmit nem éreztem egyáltalán. Mintha egy cukrot nyeltem volna le. Sőt utána gyönyörűen beállt 28 naposra a ciklusom, soha nem volt ilyen szabályos, össze-vissza jött meg egész életemben.
2013. máj. 15. 23:40
 7/7 anonim ***** válasza:
A hormonzavart nem feltétlenül kell érezni, kivételek mindig vannak mindenben.
2013. máj. 16. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!