Mi történik velem? Kezdek nagyon kétségbe esni.23/L
Pár éve furcsa dolgok történnek velem:
-a menzeszem egyátalán nem szabályos múlt hónapban is késett 15 napot, meg is voltam ijedve mert éltem nemi életet, de aztán megjött.
-most is késik, 7. napja de ebben a hónapban nem szexeltem úgyhogy majd megjön, de amúgy meg aggaszt mert ez nem normális..
-amikor megjön nekem akkor nagyon erős a vérzés és a mellkasom (a szívemnél) fáj
-pihe szőrök nőnek az orrom alatt, az arcom bal felén, a hasamnál, és a mellkasomnál egy picit.. nagyon utálom ezt, gyantázom, de ez nem nőies.. :( bár ne lenne.
-az arcbőröm iszonyúan zsírosodik, este megmosom, reggel már konkrétan áll a homlokomon a zsír..
-pattanásosodok is, pedig már nem vagyok tini
-felszedtem pár kilót
mi történik velem? vagy csak én érzem úgy hogy ez nem normális, valójában minden nőnél ilyen? :/
mindenképp el fogok menni nőnógyászhoz, de előbb szeretnék itt pár tanácsot hogy mi lehet ez, mert elég ijesztő..
23/ L
Lehet policisztás ovárium szindróma (PCOS), de mióma is állhat a háttérben.
Mindenképpen csináltass hasi ultrahangot és vizsgáltasd ki magad!
Kérdező!
Ne agyalj ezen, hanem minél hamarabb konzultálj orvossal és ő majd mindenről tájékoztatni fog, nem kell megijedni, de minél hamarabb megvan az ok, annál gyorsabban meggyógyulhatsz. Ne ijedezz, hanem cselekedj és minden meg fog oldódni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!