Fogamzásgátló után menstruáció kimaradás, tapasztalatok? Nagyon kétségbe vagyok esve.
Körülbelül 11 hónapja hagytam abba a Mistral szedését, mert úgy döntöttem, nem szeretném tovább terhelni a szervezetem. (6 évig szedtem.) Azóta van, hogy nem minden hónapban jön meg. Eleinte betudtam a stressznek, záróvizsgának, de a probléma most is fennáll. A jelenlegi „ciklusom” 80. napján tartok. A tablettaszedés előtt, mondhatni, rendszeres volt.)
Voltam nőgyógyásznál, ő lerázott, miután kiderült, hogy nem vagyok terhes (amit eddig is tudtam) és nem látott egyéb problémát. Átirányított endokrinológushoz, aki vérvizsgálatot kért. Mondta, akkor menjek el vérvételre, mikor a menzeszem 3-5. napján járok... Ez még mindig nem történt meg. +Ha meg is jönne, akkor is csak januárra kapnék időpontot.
Cickafark teát iszogatom, úgy éreztem, az segített az előző hónapokban, de most semmi. Sírni tudnék. :( Ti voltatok hasonló helyzetben? Mi segített?
Köszönöm szépen a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!