Nem tudom mi történik velem? Kétségbe vagyok esve!
2 hete voltam dokinál, hogy késik, erre csinált uh-t, nem látott semmit, írt fel gyógyszert, hogy megjöjjön. Már 4 napja nem szedem, azt mondta, hogy legkésőbb ilyenkor megjön majd. Persze próbálkoztunk babával is. Szóval a lényeg, hogy napok óta rosszul vagyok, émelygés, alig tudok enni, ha meg eszek rögtön rosszul is leszek. Baromira megjön érzésem van, folyton mintha "elöntött volna", de ha megnézem akkor viszont tényleg olyan mint a sivatag.
Nem tudom mi tévő legyek, mielőtt elkezdtem szedni a tabit csináltam tesztet, de negatív lett, most pedig nagyon aggódom.
Most is csinálhatsz egy tesztet, veszteni nem vesztesz vele semmit.
Norcolutot írt fel? Ha igen, amellett normálisak a tüneteid, akár van baba, akár nincs, bár az émelygés és a hányinger inkább babára utal, mint menszire.
Igen azt írt fel.
Arra gondolok, hogy a gyógyszer miatt. De már nem is szedem. Viszont a tünetek egyre aggasztóbbak.
Rendelj a neten, pl a Vaterán. Két napon belül a kezedben tarthatod.
Nem tudom, miért jártál rosszul a tesztekkel. Nekem mindig azt mutatta, ami volt. Ha nem voltam terhs negatívat, amikor teherbe estem, akkor meg pozitívat.
Mindig tartottam otthon vagy kettőt arra az esetre, ha tesztelni akarnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!