Hogy jártok a nőgyógyászhoz?
Figyelt kérdés
Visztek magatokkal valami fürdőköpenyt vagy valamit?
Én eddig egyszer voltam és azt hittem majd adnak valami leplet vagy valamit de nem adtak és az öltözőből kimenni a székbe elég kellemetlen segg csupaszon.
Ti miben vagytok ilyenkor?
2019. okt. 8. 18:53
1/9 anonim válasza:
Busszal megyek. Levetkozok es 1szal nuniban.
Hat sajnos ilyen ez a szakma.
2/9 anonim válasza:
Hosszított pólót, pulcsit veszek föl, ami a fenekem alá ér.
3/9 anonim válasza:
Szoknyában. Leveszem a harisnyát, bugyik és szoknyában megyek ki az öltözőből. De húzhatsz tunikát, hosszú pulcsit is.
4/9 anonim válasza:
Van aki hosszabb inget felsőt tunikát visz, én nem, pont nem érdekel. Lát a nődoki és az asszisztens napi harminc női feneket negyven éven át, nem az enyém a maradandó élmény ennyiből.
5/9 anonim válasza:
Ugyanahhoz a nőhöz járok hosszú idő óta, nem zavar, hogy vagyok.
6/9 anonim válasza:
Hát általában szoknyát veszek, azt nem kell levenni, csak a bugyit alóla. De volt már nyáron, hogy sortban voltam, mondta a doki, hogy nem kell levenni azt se, csak az egyik lábam majd húzzam ki belőle és a bokámnál elfér, őt nem zavarja. Meg is lepődtem.
7/9 anonim válasza:
Erdekes versio magyarba
Ahol lakom ott kint egy terembe várakozás
Behiv nőgyógyász terembe van egy kis kabin
Vizsgaloszekbe beulni.. Ha kész feloltozni
8/9 anonim válasza:
Női orvosom van, előtte kevésbé ciki a csupaszság, de azért hosszú felső van mindig rajtam.
9/9 anonim válasza:
hosszított felsőben, vagy ami takar lent a vizsgálóágyig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!