Menstruáció végén ez normális?
Figyelt kérdés
Nagyon kínos problémám van. Kb.20 éve menstruálok,sosem volt vele problémám és ilyet még nem tapasztaltam. Nuvaringet használok 10 éve, emiatt elég gyenge a vérzésem. Mai nap, a 6. napon biztonság kedvéért még használtam tisztasági betétet. Mikor cseréltem, akkor vettem észre, hogy a bugyim egy kis foltban nedves a betét alatt. Mintha átütött volna. A végén már híg, alig barnás "vérzésem" van. Egy kevés barnát láttam csak a betéten. Betétet rögtön cseréltem, bugyit csak később tudtam. A következő betétcserénél viszont, ami 3-4 óra múlva volt, már nem láttam a foltot. Megszáradt és nem hagyott foltot. Világosszürke bugyi volt rajtam, azon elvileg látszani kellene a nagyon híg, menzesz végi világosbarnás folyadéknak. Nem éreztem nedvességet, nem kellett pisilnem. Illetve kb.két órával a folt észlelése előtt leüléskor éreztem, hogy folyadék ürül, de nem kellett betétet cserélnem, nem volt tele és a foltot sem láttam. Ekkor enyhe vizelési ingert éreztem, így ha már a mosdóban voltam, pisiltem is. Semmi rendellenest nem tapasztaltam, majd kb. két óra múlva betétcserénél ez a folt. Nem értem, komolyan félek, hogy vizelet volt. Előfordult valakivel ilyen? Hogy derült ki, hogy mi volt az? Előre is köszönöm!2019. okt. 4. 21:26
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!