Igaz, hogy a borotválástól megerősödik, az epilálástól pedig elgyengül a szőr?
A borotválásnál tapasztaltam, viszont szerintem epilálásnál nem gyengül... Sőt, néha ott is erősödik, mert azért a csipeszek néha nem kihúzzák, hanem elszakítják a szőrt.
Viszont epilálás után másnap legalább nem kell megint epilálni :)
Állítólag nem erősödik, csak annak érződik, mert a borotva egyenesre vágja, míg ha magától nő, nem egyenesre nő a vége, és nem is egyformára a szálak.
Epiláláskor nem gyengül a szőr, hanem ritkul. De nem azonnal, én 10 éve csinálom havonta, és csak most kezd ritkulni.
A szőrtelenítő krém is olyan, mint a borotva:D
Tudom, hogy csomóan mondják, hogy nem erősödik a borotvától sem, csak esetleg erősebbnek tűnik mert így meg úgy vágja le a szőrt.
De nekem akkor is az a tapasztalatom, hogy erősödik tőle. Pár évig használtam krémet is, de olyan lett a lábam tőle, mint a yetinek... (Mondjuk amúgy is hormongondjaim vannak). De mióta tövestől szedetem ki, azóta sokkal ritkább a szőröm és talán nem is annyira sötét.
De kozmetikusom is mondta, hogy valakinek már jó pár éve gyantázza a karját, és már alig van rajta szőr.
a borotválkozástólerősödik dolog az kacsa. gondoljon bele aki nem hiszi el, hogy a hajunk milyen vastag lenne 90 éves korunkban. :)
tvben hallottam, talán a két testőrben, azthiszem pont szőrtelenítős izén voltak. :D
epillálásnál meg figyelni kell, mert elfordulhat a hagyma és rossz irányba (értsd: befelé, a bőr alá) kezd el nőni a szőr. nem gyakori, csak vigyázni kell. :)
a veet pedig feloldja a szőrt, és a bőr egy részét is, szerintem elég durva cucc, én maradnék a gyanta-epillátor környékén.
de én fiú vagyok, szóval csak elméleti síkon. XD
Nem erösödik, csak éles lesz a vége, ezért tünik erösebbnek, vagy sötétebbnek. És az epilálás nem gyengíti.
A szökítés erösíti a szört.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!