Tegyük fel erősödik a szőr a borotválástól. Ha az erős szőrt legyantázzuk, akkor már nem lesz olyan erős?
ígyvan.
én évekig borotváltam és hát mitnemondjak, elég erős lett a szőrzetem. (bár vkik azt állítják, hogy a borotvától akkor sem erősödik a szőrzet)
aztán átszoktam a gyantára és sokkal gyengébb lett, valamint egyre jobban kopik ki. Tehát foltokban nem nő a szőr.
Én amúgy úgy szoktam, hogy nyáron ha nincs időm mindig gyantázni akkor borotválom, de ősztől megint gyanta.
Ja és készülj fel, ha sokat borotváltad akkor fájni fog az első gyanta, de utánna már elviselhető lesz.
Első vagyok, bocsi!
Én a lábamról beszéltem, nem tudtam, hogy az arcodról van szó :)
Szerintem ilyen fiatalon még ne borotváld, csak ha elég szőrös vagy, mert igen, megerősödik. Olyan cuki a fiatalabb pasiknak a pihés arc :)
(lepontozást nem értem...)
Nah akkor 1 csaj kérdezne:D Most erről:D
Mi van akkor ha olyan erős a szőr a lábon(borotválástól)hogy már a gyanta( x-epil gépel)Le se szedi a szőrt?:S Nagyon aggaszt....Tipp?Köszi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!