Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ballagásom lesz, erős a...

Ballagásom lesz, erős a lábamon a szőr, mikor gyantázzam?

Figyelt kérdés
egy szombati nap lesz a ballagásom, és ami azt illeti, erős, fekete a szőrzet a lábamon, 1x volt eddig gyantázva, és nem figyeltem meg mikor tűnnek el a piros pöttyöcskék, mikor gyantázzam le magamnak? most akarok majd venni ballagás után epilátort? az jó erős szőrzetre? lesznek tőle piros pöttyök, meddig? a gyantát nem szeretem, az epilátor jobban tetszik
2011. máj. 11. 14:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Epilátort nem javaslom. A szőrök jó része befelé nő, begyullad, sose lesz sima az eredmény, mert vannak olyan pici szőrök, amiket nem tud kiszedni, de végigsimítod a lábad, érzed. És ugyanúgy pöttyös marad. Ha a gyulladt szőrtüszőket kivakarod, az fél évig is nyomot hagy akár. Nekem nem vált be, anyukámnak még kevésbé.

A gyanta gyorsabb és hatásosabb is. :D

Amúgy 2-3 nappal előtte ha csinálod, a pirosság tuti eltűnik, de azalatt nem nő ki olyan szőr, amit látni lehetne, hacsak nem baromira közelről szemléled. :D

2011. máj. 11. 14:20
 2/5 anonim ***** válasza:
kb 4 éve használok epilátort és semmi bajom nincsen vele. szőr befelé növésével talán eddig 2X ha volt gondom és ha kicsit meghagyod nőni olyan fél centisre akkor teljesen simára leviszi
2011. máj. 11. 16:16
 3/5 A kérdező kommentje:
nah, végre valaki aki egyet ért az epiátor használatával ^^
2011. máj. 12. 18:56
 4/5 anonim ***** válasza:
ezt most melyikünknek írtad ? :D
2011. máj. 12. 20:23
 5/5 A kérdező kommentje:

a másodiknak ^^

de az elsőnek is köszönöm a tanácsot :)

2011. máj. 12. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!