Tampont illik kivenni székeléskor?
Figyelt kérdés
Kezdő tampon használó vagyok. Igazából előtte szünetben cseréltem, de órán újra kikellett kéretőznöm a vécére. A vécén éreztem, hogy meglazult odabent. A tisztálkodáskor egy kicsit vissza kellett nyomnom. 16L2019. szept. 27. 11:02
1/5 anonim válasza:
Én kiveszem, mert a nyomástól úgyis kicsúszna.
2/5 anonim válasza:
Hát én sose vettem ki, mert nem nyomok,így nem lesz aranyerem.
3/5 anonim válasza:
Soha nem vettem ki azért a tampont, mert kakilnom kellett.
4/5 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy illik vagy nem, ez egyéni szokás. Függ hányszor kell menned. Sokan reggel mennek akkor meg amúgy is kell cserélni. Egyébként kehely ilyen szempontból jobb, azt nem muszáj olyan gyakran cserélni.
5/5 anonim válasza:
Én ki szoktam venni. Próbálom úgy időzíteni a cserét hogy lehetőleg egybeessen a nagydologgal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!