Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez hüvelygomba?

Ez hüvelygomba?

Figyelt kérdés
Pár napja vettem észre, fürdés előtt, hogy a hüvelyem mellet kis fehér pici pöttyök vannak... Fülpiszkálóval leszedtem és a fülpiszkálón sárga volt, egy kis kellemetlen szaggal! Nincs égető érzés, sem viszketés (egyszer kétszer viszket, de nem erősen)! A folyásom úgy gondolom rendben van, fehér híg folyás egy kicsi ragaccsal, tehát nem darabos! Fülpiszkáló takarítása után láttam, hogy újra kijöttek ezek a fehér kis pöttyök. Uszodában, egész nyáron voltam, így lehetséges elkaptam valamit. Nyilvános Wc-re nm ülök rá, egyszer véletlen a suli Wc-hez hozzáért a combomhoz, de egyből elvettem onnan, tudni kell én Wc-papírral leszoktam teríteni a Wc-t. Mivel a kérdésem tiltanák a 16-ból vonjatok ki 3-mat és akorom máris tudjátok. Orvoshoz félek elmenni... Anyukám előtt is nagyon szégyenlős vagyok, nem nagyon szeretném elmondani. Menstruációm is van már azt hiszem februárban volt az 1. Még nem rendszeresedett...! Csak normális választ! 🤞
2019. szept. 27. 09:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Márpedig mindenképp beszélned kell anyukáddal. Ne félj tőle, nekem is volt kiskoromban nőgyógyászati problémám és Anya segített. Ő tud neked krémet szerezni a gyógyszertárból, vagy elvinni gyerekekkel foglalkozó nőgyógyászhoz.
2019. szept. 27. 09:30
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Szerinted ez huvelygomba?
2019. szept. 27. 10:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Beszélj anyukáddal, nem kell szégyellned magad! Sokkal jobban tud segíteni, mint mi így távolról.

Lehet, hogy hüvelygomba, szerintem nem valószínű, ha nincs hüvelyi tüneted. Inkább bőrgombára gyanakodnék.

2019. szept. 27. 10:59
 4/7 A kérdező kommentje:
És mivan ha bőrgomba? Már szóltam anyumnak egyébként
2019. szept. 27. 11:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Annyi a különbség, hogy csak kívül kell kezelni.
2019. szept. 27. 12:18
 6/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Most értünk haza, semmi gond, teljesen normális. Nőgyógyásznál voltunk 🤷‍♀️
2019. szept. 27. 14:18
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szuper, mondtuk, hogy anyukád megoldja!
2019. szept. 27. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!