Az megoldás lehet visszatérő hüvelygombára, hogy minden nap bekenem canestennel? Mármint ha épp nincs gombám akkor is.
Már próbáltam az összes canestent, micovagot, gynopevarylt, betadine kúpot, gynoxynt, de amint vége a kezelésnek, hüvelyflóra visszaállításnak, és eltelik 2-3 hét visszajön a gomba.
Szexuális partnerem sincs, nem szedek fogamzásgátlót, nem használok tampont, gombaölő intim szappant is napi szinten használok már, pamut bugyikat hordok, amiket mindig gombaölővel mosok ki.
És mindig candida albicans tenyészik ki, voltam dokinál.
Már a magán dokik se tudnak mit javasolni, esetleg ez megoldás lehet?
"De mint mondtam, nekem a menstruációtól borul fel"
Az nem biztos, hogy attól, hanem csak akkor! Ha erős lenne az immunrendszered, akkor a menstruáció idején sem tudna támadni a gomba!
Szia,
Nem lehet hogy nem csak gombád van ha nem bakteriális fertőzésed is? Hasonló tünetekkel jár Nekem is az volt.
Én dr. Tarakanova Irina jártam ő kikezelte és azóta sincs panaszom kicsit drága volt de minden pénzt megért. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!