Hüvelygomba lehet megint?
Ha a tenyésztés negatív, akkor nem hinném, hogy újra hüvelygombád van.
Szerintem inkább a fogamzásgátló okozza, lehet, hogy cserélni kellene, tehát egy másik fajtát szedni, ha nagyon indokolt a szedése...Más esetben nem is szedném, de ha elolvasod a fogamzásgátló betegtájékoztatóját és lehetséges mellékhatásait, szerintem te sem akarod majd szedni.
Minden esetre szerintem konzultálj a dokival, az, hogy ennyi ideje van folyásod, semmiképp nem normális!!
19 vagyok, 5 éve menstruálok és 13 éves korom óta minden nap van hüvelyváladekom.
Azt hittem normális, mire a doki kb 1 éve amikor a méhszájsebemmel kezelt közölte h nagyon sok a folyásom (persze én csak néztem mert mindig is annyi volt)
Elkezdtem miatta aggódni de teljesen feleslegesen... emberek vagyunk és nem vagyunk egyformák.
Valószinu ha eddig nem volt ilyen gondod a tablettátol lehet, esetleg a ciszták okozzák. (Nekem is most cisztáim vannak de nem mondta h pcos es vagyok és ovu ideje után sokkal több a folyásom mint eddig barmikor)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!